Smartwall.dk er en del af FaceAbility ApS

Vi har drevet webshoppen missa.dk siden 2009 og Smartwall åbnede i 2021. Hos Smartwall finder du et kæmpe udvalg af fototapeter, selvklæbende fototapeter, designtaper og mal efter tal.

Vi har ikke en fysisk butik eller et lager i Danmark. Når du bestiller hos os, bliver din vare fremstillet on-demand direkte hos vores leverandører i EU. De sender varen direkte til dig. Dine rettigheder er præcis de samme, som når du handler hos en shop, der har lager i Danmark.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra ordremodtagelse - undtaget er dog billeder og tapeter, der er fremstillet med eget motiv. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger eller er defekt, skal du blot kontakte os, så håndterer vi reklamationen direkte med leverandøren. Vores firma er dansk, og vi har forretningsadresse i Danmark (i modsætning til mange af de andre webshops, der sælger samme type varer som os - de er oftest bosidende i udlandet). Du er sikret dansk kundesupport, når du ringer til os.

Derudover får du altid:

  • Produkter af høj kvalitet
  • Hurtig og effektiv levering direkte fra producenten og hjem til dig
  • Gratis fragt på alle ordrer

Hvis du har spørgsmål om en vare eller en ordre, skal du endelig kontakte os. Du kan altid ringe til os på tlf. 6071 0658 - hvis vi ikke svarer, så læg en besked med dit navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig hurtigst muligt.