Generelle oplysninger

Smartwall ApS
CVR. nr. 25706595
Søndre Molsvej 5
8420 Knebel

Tlf. 6071 0658 (læg en besked, hvis vi ikke svarer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt)
E-mail: info(@)smartwall.dk (fjern paranteser rundt om @)

Du skal være 18 år for at kunne handle på smartwall.dk. Børn og unge under 18 må således have en myndig person til at forestå handlen.

Betaling

SmartWall.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra producenten.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

SmartWall.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bestilling og levering

Vi leverer kun til Danmark. Leveringstiden afhænger af varetypen. Langt de fleste varer produceres på 2 dage og sendes herefter direkte fra vores leverandør til dig. Den samlede leveringstid fra bestilling er derfor typisk 5-8 hverdage. 

Såfremt du bestiller flere varer i en ordre og ønsker at annullere en del af ordren, vil du blive opkrævet fragt for den del af ordren du beholder. Fragtbeløbet er  75,00-150,00 kr. pr. enhed.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

SmartWall.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Kontakt os på info@smartwall.dk for at få tilsendt en returlabel.

Ved returnering rettes henvendelse til:

SmartWall c/o FaceAbility ApS

E-mail: info@smartwall.dk

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, vil beløb blive tilbageført til det betalingskort, der blev benyttet ved bestillingen.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesretten gælder den fra dag, du har modtaget varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du være opmærksom på, at vi stiller visse krav:

  • Fototapeter tages kun retur i ubrudt emballage
  • Varen må ikke have været taget i brug eller bære præg af at have været taget i brug.
  • Evt. forseglinger på varen må ikke være brudt.
  • Såfremt en vare bærer præg af at have været taget i brug, bortfalder din fortrydelsesret evt. er vi nødt til at nedskrive varens værdi, hvorfor du kan risikere ikke at få det fulde beløb tilbage. Det altafgørende er, at vi kan videresælge varen til samme værdi som den oprindeligt havde.
  • Du skal selv betale for returfragten til producenten, bemærk at det ikke er en gyldig fortrydelse at nægte at modtage en vare. Det er heller ikke en gyldig fortrydelse, hvis din vare leveres til en pakkeshop, og du undlader at afhente varen inden den sendes retur. Sker dette alligevel, vil du blive opkrævet for vores faktiske omkostninger for returfragten samt et ekspeditionsgebyr på kr. 100,00
  • Du skal sørge for at få en kvittering for din forsendelse samt at pakke varen forsvarligt ind, så den kan holde til transporten.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden returnering sende os en e-mail med information om ordrenummer samt oplysninger om, at du har fortrudt dit køb. Mailen sendes til info@smartwall.dk

Når du har oplyst os om, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og fået en bekræftelse fra os, modtager du yderligere information vedr. returneringen.

Der modtages ikke pakker, der er sendt til en pakkeshop eller pr. efterkrav. I så fald mister du din fortrydelsesret. Det er en god idé at beholde den emballage, du modtager varen/varerne i, så du kan pakke indholdet forsvarligt ind i tilfælde af returnering.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@smartwall.dk