Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Tags
mere... mindre
Filtrér

Designtapeter

Designtapet med blomster, dyr, mønstre eller abstrakte motiver

Se vores store udvalg af smukke designtapeter med mange forskellige motiver. Alle vores designtapeter er non-woven 150 gr/kvm med Full HD digitalt print.

Bemærk: Der medfølger gratis lim (100 g) til alle tapetruller.

Designtapeter findes med mange forskellige mønstre. Leder du efter et fint tapet til børneværelset, kan du finde tapeter med dyr, såsom dinosaur tapet, ræv, giraf, ugle, enhjøring, sommerfugle m.m. Til soveværelset eller stuen har vi et stort udvalg af flotte designtapter med blomster. Blomstertapeterne fås med mange forskellige blomstermotiver, der er både store og små blomster, abstrakte tapeter med blomstermønster.

For et mere eksklusivt look i rummet, kan man gå efter de mønstrede tapeter, hvor man kan skabe en rigtig flot effekt i rummet, hvis man f.eks. blot sætter tapet op på en enkelt væg. Her er de mønstrede, mørke tapeter virkelig flotte. De mønstrede tapeter fås både med lyse mønstre på mørk baggrund, og mørke mønstre på lys baggrund. Så der er nok at vælge imellem.

Til sommerhuset, hvor man måske ønsker en lidt mere romantisk eller gammeldags stil, er vores blomstrede designtapeter også helt perfekte. Her kan man med et tapet med blomster få en meget feminin og romantisk stemning i rummet, hvad enten det er i stuen eller soveværelset. Hvis man ikke er til blomster og romatiske udtryk, kan man gå efter et abstrakt designtapet, hvor mønstrene kan give en hel stilren effekt i rummet.