Filtrér efter
Kategorier
Pris
kr. kr.
Størrelse
mere... mindre
Tags
mere... mindre
Filtrér

Billeder på lærred

Køb flotte billeder til hjemmet og vælg mellem mange tusinder forskellige motiver. Vores farverige og moderne billeder til væggen er en nem og hurtig måde at ændre stil eller udtryk i et rum. Det gælder uanset, om du mangler et billede til stuen, til børneværelset eller soveværelset.

Hvis du ønsker en fuldendt indretning af dit hjem, kan du opnå dette ved at hænge billeder op på væggene.

Billeder til væggen har vi opdelt i forskellige kategorier, så du nemt kan kigge motiverne igennem efter genre, ligesom du selvfølgelig kan benytte søgefunktionen, hvis du leder efter noget helt specifikt. Du kan også filtrere efter kategori, pris og størrelse.

I kategorien Abstraktion, er der opdelt i underkategorier med blomstermotiver, kærlighed, moderne, skikkelser og sort-hvide billeder. Abstrakte billeder er billeder der er sat sammen af former og farver, der ikke direkte ligner noget fra virkeligheden, men oftest er der genkendelige elementer. Det kan f.eks. være personer/skikelser, blomster eller dyr. Abstrakte billeder gør ofte, at man opdager nye elementer i billedet, eller ser tingene på en ny måde, hver gang man betragter billedet. Abstrakte billeder passer ofte godt på en væg i stuen og kan tilføje en hel masse farver og liv på en ellers kedelig væg.

Kategorien landskaber er opdelt i underkategorierne bjerge, dale og sletter, have, Middelhavets landskaber, skove, solnedgang og solopgang, og byer. Landskabsbilleder på væggen giver rummet en fornemmelse af at være tæt på naturen. Grundet den høje printkvalitet, ses alle detaljer og farver tydeligt og man får derfor nogle virkelig flotte billeder til hjemmet i disse kategorier.

Verdenskort på lærred kan også være et rigtig flot billede at hænge op i stuen, på kontoret eller børneværelset. Der findes mange forskellige udformninger af verdenskort, nogle har et abstrakt udtryk, mens andre er utroligt detaljerede med landenes navne og grænser.

Stuen er det rum, vi opholder os mest i. Her passer de abstrakte motiver rigtig godt ind, idet det giver os ro og mulighed for at betragte billedet og slappe af og reflektere over dagen. Alle vores billeder fås i flere forskellige størrelser, nogle er opdelte i elementer, så man ved at hænge dem op ved siden af hinanden, får en ekstra effekt. De største billeder er hele 2 meter i bredden, så her kan du virkelig få fyldt noget tom vægplads ud med f.eks. et farverigt billede til stuen.

Har du en tom væg på badeværelset, kan du nemt give den noget liv med et flot billede. Billederne fås i små størrelser, så du behøver ikke meget vægplads for at kunne hænge nogle flotte billeder op i dette rum.

Hvis du har en meget stor væg, som du ønsker at give et fuldendt udtryk, hvor selv et stort billede ikke er nok, så tag et kig på vores store udvalg af fototapeter.