Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Størrelse
Tags
mere... mindre
Filtrér

Stænkfolie til køkken

Inden for moderne køkkenindretning er selvklæbende foto stænkfolier blevet vældig populære som en nem måde at dekorere området over køkkenbordpladen. Det gælder både bag ved vasken og komfuret, hvor man nemt kan friske væggen op med en dekorativ selvklæbende film.


Produktspecifikationer:

  • Tykkelse: 170 μ (0,17 mm)
  • Tilgængelige størrelser: 180 x 60 cm, 260 x 60 cm, 350 x 60 cm
  • Produktionsmetode: Digital UV-print på Monomeric Vinyl (matfinish)
  • Materiale: Selvklæbende mat PVC-film med en grå, permanent klæbende bagside, der reducerer gennemsigtigheden og ikke lysner mørke farver eller mønstre på underlaget.

Vigtigste fordele:

  • Enestående kvalitet og holdbarhed
  • Langvarig brug
  • Enkel opsætning takket være den selvklæbende bagside
  • Beskyttende laminatlag sikrer mod beskadigelse
  • Rengøres nemt med almindelige rengøringsmidler
  • Vi bruger udelukkende globalt anerkendte miljøvenlige materialer.

En stænkplade i et køkken er praktisk, da man ikke kan undgå stænk, pletter og fedt fra madlavningen på væggen. Ordet stænkplade er egentlig lidt misvisende, hvis man ikke har en decideret plade af f.eks. glas eller metal sat op. På engelsk kalder man væggen bag køkkenbordet for "splashback" eller "backsplash" på amerikansk, og det kan dække over mange forskellige materialer der er sat op på væggen. En helt klassisk backsplash er typisk små fliser eller mosaikker, der er limet op på væggen. Det kan hurtigt blive til en større opgave, hvis man ønsker at udskifte gamle fliser på væggen, idet disse så skal fjernes, væggen skal pudses og evt. rettes op, før man kan gå i gang med at sætte nye fliser op.

En stænkplade kan som nævnt også bestå af enten metal eller glas. En metalplade der skal monteres på væggen kræver et helt jævnt underlag for at sikre, at pladen kan sidde ordentligt fast. En lidt nemmere - men ret bekostelig løsning - kan være at montere en glasplade, der har et motiv imellem to lag glas. Sidstnævnte kan man montere uden på eksisterende fliser og skjule dem, hvis de er blevet lidt trætte eller umoderne at se på.

Alternativ til dyre fliser, metalplader og glas - stænkfolie /backsplash / splashback folie

Hvis bagvæggen i køkkenet er blevet lidt for trist at se på, kan du nemt, billigt og hurtigt friske væggen op med et af vores stænkfolier. Stænkfoliet er PVC-lamineret, så der er en lukket overflade. Det betyder, at overfladen er glat og kan tørres af med en svamp med varmt vand. Du behøver ikke være håndværker eller være en speciel handy person for selv at kunne montere et stænkfolie, for det er virkelig nemt! Inden du går i gang, skal du selvfølgelig sikre, at den eksisterende bagvæg er ren og har en jævn overflade, så opnår du det bedste resultat.

Et utal af muligheder med stænkfolie

Der er tre forskellige størrelser på vores stænkfolie. Alle er 60 cm høje, og bredderne er hhv. 180 cm, 260 cm og 350 cm brede. Fælles for alle er, at de leveres som 1 rulle folie, som er selvklæbende og klar til at montere. Der er tæt på 200 forskellige motiver at vælge imellem, så du kan gå den klassiske vej og vælge et mønster med fliser eller marmor-look, eller du kan vælge et stænkfolie med motiv. Du finder både motiver med natur, dyr, abstrakt kunst og billeder der viser køkkenmotiver.