Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Størrelse
Tags
mere... mindre
Filtrér

Abstraktion

Hvis du er til abstrakt kunst til hjemmet, finder du et stort udvalg af billeder på lærred med abstrakte motiver. Abstraktion er en kunstart, hvor man ikke efterligner genstande og dermed ikke benytter former og farver til at repræsentere noget bestemt, men lader billeder træde frem som de er i deres egen ret. Men billederne kan stadig knyttes til bestemte betydninger og forestillinger, de er blot fremstillet på et mere abstrakt plan.

Der er mange kunstnere der udtrykker sig med abstrakt kunst - f.eks. Jackson Pollock, som f.eks. har lavet et verdenskort som abstrakt kunst. Dette kan du købe en reproduktion af her hos smartwall.dk

Inden for kategorien moderne abstrakt kunst finder du over 300 forskellige flotte motiver. Billederne findes både som store panoramabilleder og i opdelte sektioner. Så du kan få det udtryk på væggen, der bedst passer ind i din stil.

Hvis du godt kan lide blomster, men gerne vil have et billede med et twist, så tag et kig på kategorien med blomsterbilleder under abstraktion. Her findes smukke abstrakte malerier med orkideer, lilla valmuer, lijler, roser og mange flere.

Bemærk, at alle billeder har printede kanter og de behøver derfor ikke blive indrammet. Alle vores billeder på lærred er dermed klar til at blive hængt op i f.eks. køkken, stue eller værelse.