Selvklæbende fototapet - World Map: Modern Geography II

Vores selvklæbende fototapeter er et fantastisk forslag for personer, som vil opnå en spektakulær metamorfose i interiøret med lille indsats! I en kort tid, uden et team af håndværkere eller en række tilbehør kan du forny din egen lejlighed eller kontor
1.139,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid: 1

Størrelse
Beskrivelse

Vores selvklæbende fototapeter er et fantastisk forslag for personer, som vil opnå en spektakulær metamorfose i interiøret med lille indsats! I en kort tid, uden et team af håndværkere eller en række tilbehør kan du forny din egen lejlighed eller kontor. Et godt tilpasset fototapet kan skabe indtryk af et større og videre rum og en bred vifte af størrelser og designs kan tilfredsstille selv de mest krævende kunder.

Selvklæbende fototapeter er et alsidigt produkt, som med succes kan anvendes på hele eller en lille del på væggen som en accent, f.eks. på skillevæg, bar, køkkenø, og selv... møbler, fordi vores selvklæbende fototapeter også kan anvendes som finer for møbler. Med så mange mulige anvendelser kan vi nyde mønstrer, vi bedst kan lide, i hele lejligheden, på forskellige overflader!


Selvklæbende fototapeter

Print i højeste kvalitet!
Det selvklæbende fototapet "Selvklæbende fototapet - World Map: Modern Geography II" er trykt i HD i opløsning på op til 600 dpi, så farverne er levende og detaljerne perfekt vist, uanset fototapetets format. Print påføres på en selvklæbende folie med mat finish, vægt på 50 g / m2. Både det anvendte materiale og print er vandafvisende og UV-resistent, så billederne blegner ikke, selv ved en langvarig udsættelse for sollys.

Sikre materialer
Selvklæbende fototapeter er lavet af sikre og lugtfrie materialer, så de kan bruges i alle rum, selv i soveværelset og dit barns værelse.

Nem ophængning
Før monteringen skal der sørges for, at overfladen (væggen, møbelfronter) er godt forberedt, affedtet, fri for uregelmæssigheder, støv, male rester og lignende. Fototapetet ophænges i striber ved at løsne den beskyttende folie gradvist fra toppen og fjerne samtidigt luftboblerne, der måtte opstå. Hurtigt, let, uden yderligere vanskeligheder. Demonteringen er lige så nem!

Download vejledning

Sikker emballage
Fototapetet sendes i en rulle bredde 49 cm og kan selv skæres til. Hver rulle med fototapetet indeholder monteringsvejledning. Rullen er sikret med folie og pakkes i en papkasse.

Selvklæbende fototapeter – en universal dekoration
Vores tilbud indeholder mange forslag, der kan tilfredsstille både elskere af moderne stil og traditionalister. Selvklæbende fototapeter kan være en fin dekoration af alle rum, ikke bare en stue eller et soveværelse, men også køkkenet eller badeværelset, men husk, ikke at hænge dem op på sted med høj luftfugtighed eller som har direkte kontakt med vand.
Størrelse af del:
490x280: 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280
Artgeist
A4-500x280new1368sam

Specielle referencer

Top