Plakat - Old Breakwater

Vores plakater er et fantastisk forslag til alle, som vil ændre på indretningen med små penge Allerede en plakateller et plakat sæt er nok til, at rummet få en ny karakter
229,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid: 1

Størrelse
Efterbehandling
Beskrivelse

Vores plakater er et fantastisk forslag til alle, som vil ændre på indretningen med små penge. Allerede en plakateller et plakat sæt er nok til, at rummet få en ny karakter.

Plakaten "Plakat - Old Breakwater" er resultatet af arbejde af vores designere, der sørger for, at vores forslag er altid til tiden. Den fås i flere størrelser og med flere rammetyper, så du kan nemt vælge en option, som svarer til dine behov.


Plakater

Materialer af høj kvalitet
Plakaten "Plakat - Old Breakwater" er trykt i HD på papir af højeste kvalitet med en vægt på 170 g/m², som perfekt gengiver farver. Det anvendte print er UV-resistent, så billederne blegner ikke, selv ved en langvarig udsættelse for sollys. Både plakaten og rammen er lavet af sikre og lugtfrie materialer, så den perfekt er egnet til at hænge op i alle rum, selv i soveværelset eller børneværelset.

Tilgængelige rammevarianter:

  1. Plakat med ramme
  2. Plakat med ramme og passepartout

Plakater

Plakat med ramme – sofistikeret minimalisme
Plakaten er indrammet i en minimalistisk, let ramme, som understreger den på væggen. Plakaten er beskyttet af akrylglas og bag på rammen er der fastgjort et vægophæng.

Plakat med ramme og passepartout – et strejf af elegance
En ecru passepartout understreger plakatens farver og skaber mere kontrast mellem grafikken, rammen og væggen. Pladen giver indtryk, at rammen er tredimensional, og fungerer også som et beskyttende lag for plakaten. Plakaten er beskyttet af akrylglas og bag på rammen er der fastgjort et vægophæng.

Tilgængelige ramme farver:

  1. Sort
  2. Hvid
  3. Guld

Rammedimensioner: bredde 9 mm, tykkelse 18 mm.


Plakater

Let ophængning
Plakaten med ramme kan hænges op ved hjælp af den vedlagte vægophæng, eller hvis du ikke ønsker eller ikke kan bore huller i væggen, er den let nok, at du kan hænge den op ved hjælp af et montagebånd eller stille den på gulvet eller møbler og læne nonchalant mod væggen! Designet effekt garanteret!

Uendelige muligheder for at komponere egne plakat sæt
Med et par plakater kan du nemt skabe dit personlige galleri! Kombiner dristigt forskellige farver, mønstre, stilarter og størrelser! Fællesnævneren for plakater kan være et motiv, tema eller farver. Du kan også skabe en komposition helt efter din smag, husk, det er dig, som er bossen!

Design plakater til alle
Vores produktsortiment omfatter bl.a. retroplakater, plakater med blomster og dyremotiver, motivationsplakater, kort, filmplakater og plakater for fans af computerspil, kalendere, plakater til børn, og mange, mange andre.

Blandt vores produkter finder du grafik, som er passande til næsten alle rum - plakater til stuen, børneværelse eller teenagerværelse, plakater til soveværelset, osv. Plakater til køkken eller badeværelse? Hvorfor ikke! Bare husk ikke at hænge dem op på et sted, som har direkte kontakt med vand.

Plakater er også et interessant dekorativt forslag for erhvervslokaler og kontorer - de er en fryd for øjet, både for medarbejdere og kunder. Uanset om det er flere eller en enkel plakat, kan vores forslag være en vidunderlig afrunding for kontorer, erhvervslokaler og restauranter, venterum, klubber, hoteller mv. Plakaten på væggen er et design element på ethvert moderne mødested, der følger med tiden.

Plakaten er en enkel måde at give interiøret de nyeste trends.

Artgeist
A4-POSTERprp0070s_br

Specielle referencer

Top