Billede - Morning on the beach - sepia

Ønsker du at give din lejlighed et nyt look? Kommer du ind i huset og føler, at det er på tide at ændre noget? Eller har du måske brug for en perfekt gave?Dette højkvalitets billede "Billede - Morning on the beach - sepia" er et værk af et dygtigt team af designere – unge kunstnere, grafikere og fotografer med hovedet fuld af ideer
649,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid: 1

Størrelse
Beskrivelse

Ønsker du at give din lejlighed et nyt look? Kommer du ind i huset og føler, at det er på tide at ændre noget? Eller har du måske brug for en perfekt gave?

Dette højkvalitets billede "Billede - Morning on the beach - sepia" er et værk af et dygtigt team af designere – unge kunstnere, grafikere og fotografer med hovedet fuld af ideer. Billedet, du er interesseret i, er en kombination af den højeste printkvalitet, omhyggeligt håndværk og de bedste materialer.

Materialer af høj kvalitet
Billedet "Billede - Morning on the beach - sepia" trykkes på et særligt vlieseline lærred, som perfekt gengiver farver. Lærredet spændes op på en let, men stabil ramme af miljøvenlige materialer. Den højeste printkvalitet sørger for top dekoration, så er farverne levende og detaljerne perfekt gengivet, uanset billedets format.


Billeder

Trykte kanter
Billedets kanter er trykte på alle sider, så billedet kræver ingen yderligere rammer og er klart til at blive hængt op på væggen.

Print i højeste kvalitet!
Særligt lærred i forbindelse med tilsvarende opløsning garanterer en perfekt skarphed af billedet og farvedybde.


Billeder

Lugtfrit produkt
Vores billeder er lugtfrie og 100% sikre, derfor er de perfekte til at hænge op i dit barns soveværelse.

UV-beskyttelse
Det anvendte print er UV-resistent, så billederne blegner ikke, selv ved en langvarig udsættelse for sollys.

Sikker emballage
Før billedet afsendes, pakkes det ind i boblefolie og i en tyk boks.

Moderne billeder med ægte designer præg
Vores kunstnere gør brug af deres erfaring, passion og viden, viser sine kunstneriske færdigheder i hvert værk, så du kan få et billeder som præsenterer tendenser af moderne design.

Vores billeder er en simpel og billig mulighed for at forny interiøret og at give det en ny karakter, og den brede vifte af mønstre kan tilfredsstille enhver smag. Vores tilbud omfatter bl.a. billeder for stilleben, landskaber, moderne billeder til stuen, abstrakte billeder, reproduktioner af malerier af berømte kunstner, verdenskort, industrielle billeder og mange andre.

Et billede er en dekoration, der fanger øjet, uanset rummet, det befinder sig i! I vores tilbud finder du store billeder til stuen, repræsentative billeder til kontoret, afslappende billeder til soveværelset, billeder som personaliserer interiøret og giver det en unik stemning, glade billeder til børneværelse, osv. Et billede kan også dekorere væggen på mindre indlysende steder, som køkkenet, badeværelset eller gangen. Uanset rummet, billedet befinder sig i, giver det interiøret en unik stemning og skaber en hyggelig atmosfære for alle beboere og besøgende.

Et billeder er også en original gave til følgende lejligheder:

  • fødselsdag,
  • bryllup som et symbol af en ny livsvej,
  • indflytterfest,
  • Jul,
  • Valentinsdag,
  • osv.

Lad billedet "Billede - Morning on the beach - sepia" ændre dit hus og dine venners boliger!


Billeder

Størrelse af del:
100x50: 20x30 20x40 20x50 20x40 20x30
200x100: 40x60 40x80 40x100 40x80 40x60
Artgeist
A4-N3277

Specielle referencer

Top