Info om rumdelere og foldbare skærmvægge fra Smartwall.dk

5-delte skærmvægge måler 225 cm i bredden og 172 cm i højden.

3-delte skærmvægge måler 135 cam i bredden og 172 cm i højden.

Alle skærmvægge er fremstillet i elementer af træ på 45 cm, hvilket gør, at de ikke fylder ret meget, når man folder dem sammen til opbevaring eller transport. For de 3-delte rumdelere er der således 3 fag og for de 5-delte rumdelere er der 5 fag, der kan foldes sammen.

For alle skærmvægge gælder, at der er tryk på begge sider - her er altså ingen grim "bagside", og rumopdeleren er der lige pæn at kigge på forfra, som den er bagfra.

De 5-delte skærmvægge fremstilles med over 1600 motiver at vælge mellem og for de 3-delte skærmvægge er der over 1000 motiver at vælge imellem. Det store udvalg af forskellige motiver gør derfor, at alle kan finde et motiv der passer ind i hjemmet eller virksomheden.

I hjemmet er en skærmvæg ideelle til rumopdeling i f.eks. soveværelset, hvor vasketøjet nemt kan skjules bag skærmvæggen, eller den kan bruges til påklædningsskærm.

De de foldbare skærmvægge er nemme at flytte med, er de helt ideelle i f.eks. virksomheder, hvor man ønsker en pæn afskærmning. Det kunne f.eks. være i skønhedsklinikker og spa-klinikker for at skabe et område til omklædning. I restauranter for at skabe intimitet omkring gæsterne. Eller på kontoret for at give afskærmning mellem medarbejderne, hvor man ikke ønsker de mere traditionelle, tunge skærmvægge.

Du får gratis fragt på alle ordrer hos Smartwall.

Se det store udvalg af foldbare skærmvægge og rumopdelere
Top