Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Tags
mere... mindre
Filtrér

Byer

Paint by numbers - eller mal efter tal med motiver af byer og kendte lokationer i verden. Vælg mellem mange forskellige storbyer og berømte byer som f.eks. Berlin, Venedig, New York, London, Paris osv. Vi har også  billeder af berømte bygningsværker som f.eks. Colluseum i Rom, Golden Gate broen i San Fransisco, Eifeltårnet i Paris, Tower Bridge i London og mange flere.

Mal efter tal er en afslappende hobby, som giver dig mulighed for at lave dit helt eget kunstværk - uanset om du er er speciel kreativ eller ej. Det eneste det kræver er lidt tålmodighed. Når du køber mal efter tal hos Smartwall.dk får du alt leveret klar til at gå i gang med dit helt eget maleri. Alle vores mal efter tal leveres i en æske, hvor der er lærred (enten med eller uden ramme), pensler og maling. Lærredet er nummereret med tal, så du blot skal udfylde hvert tal med den farve, du finder på de små beholdere med maling. Du skal ikke blande maling eller bruge andre teknikker - du skal blot udfylde tallene, og når lærredet ikke har flere tal, er dit kunstværk færdigt!

Som med alle vores mal efter tal malerier, gælder det, at jo mere detaljeret billedet er, jo sværere er det at male. Det kræver derfor større tålmodighed at male et mere detaljeret billede - men resultatet bliver også derefter, da slutresultatet vil ligne et ægte maleri, når billedet er mere detaljeret.

For at hjælpe dig i gang, får du her nogle eksempler på billeder til hhv. begynderen og den mere øvede:

Mal efter tal billeder med byer til begynderen:
Mal efter tal buket i by
Mal efter tal Santorini


Til den øvede:

Mal efter tal blomster i Paris
Mal efter tal Venedig