Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Tags
mere... mindre
Filtrér

Blomster

Elsker du blomster? Hvorfor så ikke pryde dine vægge med nogle smukke billeder med blomster, som du selv har malet?

Vi har et stort udvalg af smukke mal efter tal motiver med mange forskellige blomstermotiver, så det er underordnet, om du er til orkideer, tulipaner, åkander, valmuer eller et helt andet blomstermotiv - vi har helt sikkert et billede, du vil synes om.

Paint by numbers er den engelske betegnelse for et maleri, hvor man maler efter tal der er fortrykt på lærredet. Uanset om du vælger et billede med eller uden ramme, får du alt hvad du skal bruge til at male dit billede efter tal. Vores sæt indeholder nemlig både lærred, pensler i forskellige størrelser og maling - så det er lige til at gå i gang med at kreere dit helt eget maleri med blomster.

Når du vælger dit billede med blomster, skal du være opmærksom på, at jo flere detaljer, du ser på billedet, jo flere felter vil der skulle males for at opnå en stor detaljegrad i maleriet. Hvis du er nybegynder og skal lave dit første mal efter tal, kan du med fordel vælge et billede, der ikke er alt for detaljeret, så du kan blive fortrolig med teknikken. Når du har styr på teknikken, kan du vælge mal efter tal billeder, hvor der er langt flere detaljer - hvilket også giver et flottere slutresultat fordi billedet fremstår mere som et ægte maleri med en højere detaljegrad.

Herunder kan du se nogle eksempler på blomstermotiver som mal efter tal, der er gode til begynderen:

Mal efter tal buket med blomster
Mal efter tal peoner
Mal efter tal med roser

For den øvede:

Mal efter tal med solsikker
Mal efter tal med tulipaner
Mal efter tal med syrener